вторник, 31 януари 2017 г.

Маникюр: Омбре

       Здравейте, момичета!

       Последните няколко пъти, когато се лакирам, използвам едни и същи цветове. Определено това се оказаха любимите ми нюанси за ноктите тази зима. Днес ги съчетах в нежен омбре маникюр, който се надявам да ви допадне и на вас.

Маникюр: Омбре
       За да постигна омбре ефект избрах цветове, които да си подхождат един с друг. За най-светъл предпочетох да използвам белия пясъчен лак на Perfect. На средния нанесох бледорозовоя Golden Rose Color Expert 71, който нося много често напоследък. Можете да го видите и в друга комбинация тук. След него използвах Golden Rose Color Expert 10. За да постигна най-тъмния цвят на кутрето нанесох един слой Flormar 418 и един слой Golden Rose Rich Color 120 (показвала съм го тук и тук). За акцент на ноктите на средния и безимения пръст добавих по една точица Golden Rose Rich Color 20
       Според мен това е по-лесният и бърз начин за постигане на омбре ефект, вместо преливането на цветове с гъбичка. Вие комбинирате ли различни лакове по подобен начин? Бихте ли носили подобно съчетание? Споделете в коментарите :) 

До скоро!
Криси

2 коментара :

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...