понеделник, 22 февруари 2016 г.

Маникюр: Manhattan Sparkle Up

       Здравейте, момичета!

       В последния пост с нови продукти ви показах няколко лакови допълнения. Едно от тях е Manhattan 770 Sparkle Up, който е част от новата колекция на марката. Получих го с обещание за наситен цвят, брилянтен блясък и издържливост за 10 дни.

Маникюр Manhattan Sparkle Up
       Бутилката на лака е квадратна и съдържа 10 мл продукт. Четката е плоска и широка, много удобна за употреба. На снимката лакът е нанесен на два слоя. Покривността е много добра. Изсъхва бързо. Блясъкът и цветът наистина са много добри. При мен издържа три дни. Вече три пъти опитвам да го нося, запечатан с три различни топа (Golden Rose, Flormar, Seche), но максимумът, който постигнах беше до сутринта на четвърти ден. На моите нокти не се бели само връхчето (както се случва с повечето ми други лакове), а се отлепва почти целия лак. Въпреки факта, че е с безброй блестящи частици, свалянето не е кошмар - почиствам го лесно и бързо.
       А вие харесвате ли брокатени лакове? Бихте ли носили толкова много блясък на всички нокти или предпочитате да го използвате само за акцент?

До скоро!
Криси

* Продуктът ми е изпратен за проба.

Няма коментари :

Публикуване на коментар

Благодаря за споделеното мнение! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...